Polish@home maakt deel uit van Domocura

Polish@home / Domocura Gent

Polish@home is een dienstencheques kantoor in Gent met ruim 10 jaar tevreden klanten en medewerkers in de ruime omgeving van Gent – Deinze – Waregem.

Sinds 1 juli 2023 maken we deel uit van Domocura bv, een dienstenchequesbedrijf met kantoren in Geraardsbergen en Oudenaarde.

Bij zowel polishathome als Domocura hechten we veel belang aan een kwalitatieve work-life balans. Het is belangrijk dat onze werknemers zich goed voelen en met plezier gaan werken. Onze huishoudhulpen kunnen rekenen op de steun van een goed georganiseerd team op kantoor. Een tevreden medewerker zorgt voor een tevreden klant. We maken nu deel uit van een groter geheel maar blijven kleinschalig en regionaal.

Heel wat van onze medewerkers zijn al jarenlang bij ons in dienst. Onze huishoudhulpen zijn de kern van ons bedrijf.

Het is voor ons ontzettend belangrijk dat de medewerkers zich goed voelen en met plezier gaan werken. De uurroosters worden opgesteld in samenspraak met hen en rekening houdend met de persoonlijke situatie van iedereen. Flexibiliteit, open communicatie en correctheid zijn vaste waarden geworden gedurende al die jaren.
Wederzijds respect en vertrouwen staan bij ons centraal.

Het is voor ons even belangrijk om onze klanten vertrouwde en correcte diensten te verlenen.
Met plezier gaan we aan de slag om de juiste match te vinden en vervolgens een duurzame relatie op te bouwen.

Zaakvoerder Katty Carion
Sylwia
Manuela

Wenst u meer info?

Contacteer ons gerust of kom langs in één van onze kantoren!